• 2022-03-28

Várunk minden játékos kedvű érdeklődőt az Inkluzív Társasjáték Klub következő alkalmán. 2022. április 8-án pénteken 15.00 órától ismét izgalmas társasjátékokkal készülünk!

Mi is az az Inkluzív Társasjáték Klub? A Piarista Kilátó Központ egyik legújabb programja, egy hely, ahol előzetes ismeretektől, készségektől függetlenül mindenki a közös játék részese lehet. A legnépszerűbb party- és stratégiai játékokon át a logikai és együttműködésen alapuló társasjátékokig széles és egyre bővülő kínálattal várunk. Jöhetsz egyedül – hiszen itt megismerhetsz új embereket –, de elhozhatod barátaidat, osztálytársaidat, testvéreidet is. Ne tartson vissza, ha nincs előzetes tapasztalatod: játékmestereink beugró játékokkal, magyarázatokkal segítenek neked a bekapcsolódásban. Az egyes alkalmakon lehetőséget biztosítunk arra is, hogy megismerd Központunk különböző fejlesztő szolgáltatásait, programjait.

Következő alkalmak:

  • Április 8. péntek 15:00-17:00
  • Május 6. péntek 15:00-17:00
  • Június 3. péntek 15:00-17:00

Helyszín: Piarista Kilátó Központ (2600 Vác, Géza király tér 10.)

Az épület akadálymentesített, de ha van valamilyen speciális igényed, amire még figyeljünk, kérjük jelezd nekünk.

Jelentkezés: regisztracio@kilato.piarista.hu (az alkalmat megelőző szerda 12:00 óráig)

A részvétel regisztrációhoz kötött. A programon az aktuális járványügyi előírások érvényesek (pl. maszk viselése kötelező).