Pályaorientációs tanácsadás nyolcadikosoknak

Felvételizik a gyerek! – Térítésmentes tájékoztató előadás szülőknek

A Piarista Kilátó Központ nyolcadikos diákoknak és családjaiknak szóló szolgáltatása új elemeként szeretettel várjuk az érintett szülőket online, interaktív tájékoztató programunkra.

További részletek megtekintése

Következő alkalom: 2022. január 26. 17.00-18.30

 

Személyre szabott, térítésmentes tanácsadás nyolcadikosoknak és szüleiknek

A Piarista Kilátó Központ térítésmentes szolgáltatása a felvételi előtt álló nyolcadikos tanulókat és családjaikat támogatja. Célunk, hogy szülő-diák konzultációk keretében a hasznos  gyakorlati információk átadása és az érzelmi támogatás mellett foglalkozzunk az esetleges elakadásokkal, kérdésekkel.

A tanácsadás 1-3 alkalmas, online és személyesen is igénybe vehető.

Mit tartalmaz és hogyan zajlik a tanácsadás?

A beszélgetésen a nyolcadikos tanuló és az érintett szülő(k) együtt vesznek részt. Szakembereink a felvételihez kapcsolódó érzelmi, gondolati szempontokon túl a felvételi eljáráshoz kapcsolódó gyakorlati tudnivalók terén is naprakész információkkal tudják segíteni a hozzánk fordulókat.  A jelentkezők a felvételihez, iskolaválasztáshoz kapcsolódó kérdéseik nyomán alapesetben egy egy-három alkalmas tanácsadáson vehetnek részt.  A konzultáció mindig előre egyeztetett időpontban, személyesen vagy digitális platformon zajlik.

További segítség a továbbtanuláshoz, iskolaválasztáshoz:

 

Jelentkezés a nyolcadikosoknak szóló pályaorientációs tanácsadásra:
  A Pályaorientációs tanácsadás keretében kezelt személyes adatokról, az adatkezelés céljáról, az adatkezelés időtartalmáról, az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről bővebb felvilágosítást az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Adatkezelési tájékoztató elolvasása!

  Megismertem az adatkezelési tájékoztatót, és nyilatkozom arról, hogy a regisztráció során megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok!

  Mi a teendő, ha elküldte a jelentkezést?

  A megadott elérhetőségek valamelyikén kollégánk három munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot.

  Mennyibe kerül a tanácsadás?

  A Pályaorientációs tanácsadás nyolcadikosoknak szolgáltatás térítésmentes.