• 2022-09-11

Az Erasmus+ keretében megvalósuló projekt második tudásmegosztó napján a kreatív eszközök és módszerek kerültek fókuszba.

Háromórás gyakorlati képzéssel folytatódott a nemzetközi partnerségben megvalósuló ORIENT Activity projekthez kapcsolódó belső intézményi tudásmegosztás. A Piarista Kilátó Központ Erasmus+ pályázatában részt vevő szakemberei ezúttal a gyulafehérvári Caritas Iránytű a munka világába című programjának módszereiből emeltek ki három gyakorlatot. Ezek között az egyik eszközhasználata, a másik mobilizáló ereje, a harmadik pedig mélysége és komplexitása révén került bele az átadandó jógyakorlatok sorába.

A két tudásmegosztó alkalom a munkatársak visszajelzése alapján mind élményben, mind a megismert módszereket, mind pedig a szakmai tartalmat tekintve számos újdonságot hordozott. Ezek jelentős része terveink szerint be is épül az egyéni és szervezeti módszerek, jógyakorlatok tárházába.

Az ORIENT Activity az ERASMUS+ keretében „Együttműködés az innováció és a bevált gyakorlatok cseréje terén” megvalósuló projekt (2020-1-HU01-KA202-078814)