• 2024-04-23

A Piarista Kilátó Központ és a Váci Szakképzési Centrum „Inklúzió és mentorálás” című programján több mint 50 szakember vett részt.

A hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum elsődleges célja az volt, hogy a szakképzésben tevékenykedő vezetők és mentortanárok megismerkedjenek a centrum intézményeiben alkalmazott jógyakorlatokkal.

A Váci Szakképzési Centrum Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola, mint a program témagazdájának munkatársai előadás és interaktív workshopok keretében mutatták be, hogyan valósul meg az inklúzió fókuszú mentortevékenység az intézményben. A rendezvényen a Kilátó két partnerintézménnyel közös programját, a Sátoraljaújhelyi Piarista Jelenlét Csillogó szemek keretében futó, képességfejlesztést célzó foglalkozás-sorozatot, valamint a Boldog Ceferino Napközbeni Gyermekfelügyelet Hálózat felkérésére kidolgozott, sikeres továbbtanulást támogató programot prezentáltuk. További részletek az eseményről az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) honlapján olvashatók.