• 2022-07-09

Több sikeres közös projekt után a Kilátóban köszönthettük az Aszódi Evangélikus Petőfi Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium munkatársait.

Az intézmény vezetői mellett informatikát oktató pedagógusok, és segítő foglalkozású szakemberek is a helyszínen ismerkedhettek a Piarista Kilátó Központ szolgáltatásaival, munkatársaival. Központunk és az aszódi iskola partnersége keretében több közös projekt is megvalósult már: tanácsadóink részt vettek az intézmény pályaorientációs napján, ahol a fiatalokra szabott foglalkozással segítették a tizedikes diákok fakultációválasztását. Emellett a gimnázium diákjai többször is közreműködtek a Kilátó által fejlesztett életpálya-tervezési kérdőíves rendszer tesztelésében.

Jelen látogatás során az informatika oktatók betekintést nyerhettek a digitális alkotóműhelyünkben folyó munkába, megismerhették annak eszközparkját, a segítő foglalkozású szakemberek pedig tanácsadási folyamataink kapcsán juthattak hasznos információkhoz. A látogatás során felmértük további együttműködési lehetőségeinket és közösen terveztünk a hosszú távú partnerség érdekében.